Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler,

Ekip olarak büyük bir heyecanla hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğumuz, 8-9 Ekim 2020 tarihinde yapılması planlanan 7. Ulusal Çocuk Gelişimi Öğrenci Kongresi, ülkemiz ve dünya gündeminde olan COVID-19 nedeni ile ertelenmiştir. Kongremizin yeni tarihi ise 20-21 Mayıs 2021 olarak belirlenmiştir.

Kongre kaydını gerçekleştirmiş olup, kaydını iptal ettirmek isteyen katılımcılarımızın ücret iade işlemleri Muhasebe Müdürlüğü ile gerçekleştireceğimiz görüşmelerin ardından 1 ay içinde tamamlanacaktır.

Kongre kaydını gerçekleştirmiş olan katılımcılarımızın tüm kişisel verileri, sözel ve poster bildirilerin tüm dokümanları gizlilik esasları içinde saklanacaktır.

Kongremizin yeni tarihi olan 20-21 Mayıs 2021 öncesinde kongre ile ilgili kayıt ve başvuru işlemleri önceden kayıt yaptıranların hakları saklı kalmak suretiyle yeniden başlatılacak olup, bu doğrultuda yeni kayıt ile ilgili bilgilendirme web sitemiz ve sosyal medya hesabımız üzerinden yapılacaktır.

Yapılan değişiklik için bizleri anlayışla karşılayacağınızı umuyor, kongremize gösterdiğiniz ilgi ve destek için çok teşekkür ediyoruz.

20-21 Mayıs 2021 tarihinde kongremizde sağlıkla bir araya gelmek dileği ile sevgiler...

Saygılarımla

Prof.Dr. Arzu YÜKSELEN

Merak ettikleriniz ve sorularınız için Mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

E-POSTA: cocukgelisimiok2020@medipol.edu.tr

Sosyal medya hesabımız: